Bitcoin på børser treffer to år, HODLere i kontroll

Bitcoin blir akkumulert, noe som indikerer at et nytt okseløp snart kan være i horisonten.
Ikke gå glipp av markedsbevegende nyheter

Få daglige krypto-orienteringer og ukentlige Bitcoin-markedsrapporter levert rett i innboksen

Bitcoin holdt på børser traff en to-års lav denne måneden, ifølge data fra Santiment . En massiv utstrømning av Bitcoin Trader fra børser er et tegn på akkumulering og signaliserer investorens positive oppfatning av cryptocurrency.

Grunnleggende Forme opp for Bitcoin

Bitcoin har sittet fast i et område mellom $ 8.500 og $ 9.900 i over en måned, mye til forferdeligheten for handelsmenn.

Ser vi på Bitcoin’s forsyningsdata, kan denne rekkevidden bundne prisaksjonen være et biprodukt av massiv akkumulering bak kulissene.

Når Bitcoin forlater børser, er det vanligvis investorer som tar de nyinnkjøpte beholdningene sine til lommebøkene uten forvaring.

Mer betydningsfulle spillere beveger seg langsomt BTCs pris innenfor et definert område, og akkumulerer mynter fra selgere på forskjellige nivåer.

Mengden Bitcoin som er holdt på sentraliserte børser har ikke vært så lav siden mai 2018. BTC på børser er 40% nede fra all-time high i februar 2020.

Kortsiktig prisaksjon kan svinge uansett, men et akkumulativt spill er i gang fra både detaljister og institusjonelle investorer.

Denne trenden må overvåkes sammen med BTCs pris

Selv om det er sikkert at Bitcoin blir akkumulert, kan makro motvind når som helst endre stemningen angående den digitale eiendelen. Akkumuleringen kan reversere i distribusjon når mynter flyter tilbake til børser som skal selges.

Det var nettopp det som skjedde 13. mars, da BTC krasjet 40% på en dag.