Bybit’s World Series of Trading lanceert met 200 BTC-prijs en Poker Legends Deelnemende

Poker ontmoet bitcoin in Bybit’s bumper nieuwe handelsconcurrentie. Het evenement, dat een prijzenpot ter waarde van bijna 2 miljoen dollar draagt, is nauw verbonden met de beroemde World Series of Poker die jaarlijks in Vegas wordt gehouden. Bybit’s halfjaarlijkse tegenhanger, World Series of Trading, begint in augustus en duurt twee weken.

Het inaugurele evenement is het grootste evenement in zijn soort, met een prijzenpot die andere handelswedstrijden in de schaduw stelt. Ter vergelijking, Binance’s Quarterly Futures Trading Competition verdeelt slechts $ 1.000 in BNB prijzen per dag. Ontworpen voor serieuze crypto handelaren – evenals pokerlegendes, die ook zijn uitgenodigd om deel te nemen – zal Bybit’s evenement alle deelnemers een gelijk schot in de roos geven, ongeacht de grootte van hun eerste inzet.

Bybit brengt zijn handelsspel naar het volgende niveau

Bybit is geen onbekende voor handelswedstrijden en promoties. De Bybit Games evenementenserie heeft de deelname van een groot aantal futures-handelaren aangetrokken en heeft meer dan 1 miljoen dollar aan prijzen gewonnen. Vorig jaar kwam de Bitcoin Up Brawl, bijvoorbeeld, met een 100 BTC-prijs. Dit jaar zal de WSOT de beloning verdubbelen en het aantal deelnemers verhogen, wat een geografisch divers publiek van wannabe kampioenen zal aantrekken.

De World Series of Trading wordt het belangrijkste toernooi van de Bybit Games en de cryptohandelswereld. Wij bij Bybit geloven in het belang van empowerment van handelaren die de dapperheid en passie voor cryptohandel belichamen,” zei CEO Ben Zhou. Het WSOT-evenement kan worden gezien als een schot in de bogen van rivaliserende derivatenbeurzen zoals Deribit, BitMEX en Binance Futures. Bybit heeft aangetoond dat het niet bang is om te innoveren, en is geprezen voor de stappen die het heeft genomen om de derivatenhandel te verlevendigen zonder onnodige risico’s te injecteren.

$2M prijs zal enkele serieuze spelers aantrekken

De prijs die Bybit aanbiedt voor zijn World Series of Trading event doet alles op de markt in het niet vallen. Als gevolg daarvan zal het niet alleen bitcoin handelaren aantrekken, maar ook professionals uit forex en grondstoffen. Immers, veel van de vereisten voor het succesvol verhandelen van BTC zijn dezelfde als die voor het beheersen van traditionele markten, met inbegrip van goede TA-vaardigheden, het in kaart brengen van vaardigheden, en een aangeboren talent voor het meten van de stemming van een markt, of het nu bullish of bearish is. Al deze vaardigheden zullen op de proef worden gesteld bij de lancering van WSOT op 10 augustus, met de belofte van een prijzenpot van 200 BTC, 20% korting op de handelsvergoedingen voor de deelnemers en meer dan $9.000 aan USDT-bonussen.