Bitcoin erreicht kurzzeitig ein Allzeithoch, bevor es unter $19.000 abstürzt


Total Crypto Market Cap Breaks Janeiro 2018 ATH: Bitcoin Touches $ 33K


Bigger than Visa – Bitcoin cracks US $ 25,000 and outperforms big “competitors”


BITCOIN FORVENTNINGER TIL Å FALLE MED EN ANNEN $ 3000, ASSERTS VETERAN TRADER


Mineiros de Bitcoin viram 48% de aumento na receita em novembro


Los cubanos recurren a Bitcoin, Ethereum y Dogecoin como mordedor de las sanciones de EE.UU.


Buy Ethereum now? DeFi on ETH recovers massively, explodes by up to 30%


Il boom dei mercati di Crypto mentre l’incertezza delle elezioni negli Stati Uniti svanisce


Hier ist, warum Mexikos zweitreichster Mann 10% seines Portfolios in Bitcoin investiert


Winklevoss: US central bank again „advertises“ Bitcoin

Crypto voor het Congres: Bitcoin verzonden naar alle campagnes voor congresleden

  • admin
  • 13. Oktober 2020
  • Bitcoin
  • Keine Kommentare

Het Crypto voor het Congres initiatief is gelanceerd. Alle leden van het Congres zullen bitcoin krijgen als campagnebijdragen om hen te helpen leren over cryptocurrency. Het initiatief wordt ondersteund door leden van de Congressional Blockchain Caucus, waaronder pro-crypto vertegenwoordigers Darren Soto en Tom Emmer.

Elk congreslid dat een Bitcoin-bijdrage ontvangt

Het „Crypto voor het Congres“ initiatief is gelanceerd, de Kamer van Digitale Handel kondigde maandag aan. „Vandaag krijgen alle leden van het Amerikaanse Congres een campagnebijdrage in bitcoin“ als onderdeel van dit initiatief, de aankondiging details. Er zijn 535 leden van het Congres: 100 dienen in de Amerikaanse Senaat en 435 in het Huis van Afgevaardigden.

Het Politiek Actiecomité van de Kamer van Koophandel zal een bijdrage van $50 bitcoin leveren aan alle 535 leden van het Congres. De organisatie biedt ook online openbare educatieve training, een toolkit, en diverse middelen aan congresleden van alle partijen „om hen te helpen zich direct in te zetten voor het cryptocurrency ecosysteem“, zo wordt in de aankondiging uitgelegd. Volgens de informatie op de website van het initiatief:

Crypto for Congress is een educatief initiatief gericht op het uitbreiden van het gebruik en de adoptie van digitale middelen onder Congreskandidaten, gekozen leiders en betrokken burgers.

„Nu is het moment voor alle leden van het Congres om te leren over en omarmen van cryptocurrencies en blokketentechnologie, en de beste manier om dat te doen is om een digitale portemonnee op te zetten en te beginnen met de blokketenreis,“ zei Perianne Boring, de oprichter en voorzitter van de organisatie. „Veel andere landen zoals China, Japan, Singapore en Zwitserland hebben de blokkettechnologie snel omarmd en hebben robuuste nationale plannen gemaakt om op dit gebied wereldleider te worden. De Verenigde Staten lopen een achterstand op het gebied van technologische innovatie op en dit is geen risico dat we bereid moeten zijn te nemen“.

Het Crypto Trader for Congress initiatief wordt gesteund door leden van de Congressional Blockchain Caucus, waaronder pro-cryptocurrency vertegenwoordigers Darren Soto en Tom Emmer. Sponsors van het onlangs gelanceerde initiatief zijn Anchorage, Bitpay, Blockfi, CMT Digital, Circle, Civic, Etoro, Flipside Crypto, Medici Ventures, Messari, en Paxos.

„Crypto voor het Congres brengt een kans voor onze hele Congresgemeenschap om zich aan te sluiten bij deze generatiewisseling op het gebied van financiën en technologie“, aldus Tom Emmer. „Door de digital asset beweging te omarmen, hebben we een kans om een belangrijke stap voorwaarts te zetten om Amerika’s leiderschapspositie in de toekomst van de wereldeconomie te verzekeren.“


BACK TO TOP