Institusjonelle investorer tar ikke Bitcoin mainstream – det vil du

Virkelige applikasjoner og brukere, ikke institusjonelle investorer, vil utfordre de sviktende fiat-valutaene og øke Bitcoin-adopsjonen over hele verden.

I likhet med 2017 og det populære kryptokurrency-oksekjøringen, skapte i fjor en frisk sum i verden av krypto og Bitcoin ( BTC ) spesielt

Fra å sette nye heltidshøyder til å gjøre forskjellige nyhetsrunder og fange oppmerksomhet fra vanlig finans, var pandemien spennende for kryptovalutaentusiaster og troende.

En samtale som kanskje skiller seg ut midt i buzz er institusjonelle investorers økende aktivitet i krypto. Bedrifter, finansielle rådgivere og institusjoner som spottet Bitcoin Code for fem år siden, eller under Silk Road-sagaen, er nå i forkant av kryptoinvesteringer . Bemerkelsesverdige store våpen i finans som JPMorgan og Goldman Sachs har avvist sine tidligere holdninger og er nå villige til å satse på fremtiden for digitale valutaer. Med en markedsverdi på over 600 milliarder dollar stiger Bitcoin raskt foran gull som et populært valg av sikring over inflasjon .

Husk at Bitcoin ikke bare var en annen ressurs som ble foreslått som en sikring mot inflasjon i Satoshis opprinnelige Bitcoins-papir. Imidlertid stammer hele Bitcoins ide fra mislykkede finansinstitusjoner og tredjeparter og en mulig løsning som vil være effektiv i hverdagen.

Selvfølgelig, med hver institusjonelle investor og de store finanspistolene som svinger inn i Bitcoin-investering, har Bitcoins popularisering som en eiendel blitt uunngåelig. Her er imidlertid noen av de ideelle, virkelige applikasjonene som kan utfordre sviktende fiat-valutaer og drive Bitcoin inn i mainstream.

Online kjøp

Tidligere ble Bitcoin mest oppfattet som et middel til å omgå regjeringen og delta i ulovlige aktiviteter. Imidlertid har krypto-adopsjon fortsatt å øke kraftig, og mange flere selskaper er nå åpne for å akseptere Bitcoin eller andre kryptovalutaer som betaling for varer eller tjenester.

I 2014, med BitPay som betalingsprosessor, ble Microsoft et av de første teknologibedriftene som aksepterte Bitcoin for å kjøpe digitale varer. I oktober 2020 kunngjorde det populære amerikanske betalingsselskapet PayPal at det ville muliggjøre kryptovaluta som en finansieringskilde for kjøp i 2021. Med forskjellige fiat-betalingsselgere som nå anerkjenner Bitcoin, er det en økende sannsynlighet for at Bitcoin vil bli brukt av alle snart nok i hvert hjørne av verden.

Grenseoverskridende transaksjoner og reiser

Hvis det er noe lært fra i fjor og gjennom den ødeleggende globale pandemien, er det det stadig økende behovet for digitalisering. Mens det er flere måter å sende og motta penger globalt på, blir kryptokurver raskt et foretrukket alternativ. Foruten det faktum at kryptovaluta er en global valuta, er faktorer som hastighet, bekvemmelighet og lavere transaksjonsgebyrer presset Bitcoin som det populære alternativet for transaksjoner over grensen.